El Fraikin visita la tercera pitjor defensa, el Cangas

Els granollerins són el tercer millor atac i podrien superar en diferència de gols a La Rioja aquest dissabte

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers, el tercer millor atac, visita dissabte el BM Cangas Frigoríficos Morrazo, que és la tercera pitjor defensa. El duel arriba després de l’ampli resultat dels de Carlos Viver en la passada jornada contra el BM Benidorm, que van establir la millor anotació de la temporada amb 38 gols en un partit.

“Dono l’enhorabona a l’equip perquè ho ha posat molt de cara fent una primera part que hem jugat de cine. Hem estat molt bé i és molt valorable que l’equip segueixi amb aquesta empenta”, va dir en acabar el partit l’entrenador granollerí, Carlos Viver.

El Fraikin, que segueix el ritme del Barça i la Rioja, suma els cinc partits per victòries. De fet, el Barça, que torna a jugar el dimecres a l’hora del tancament d’aquesta edició, és líder per la diferència de gols (entre gols marcats i encaixats) amb un +73; en canvi, el segon lloc de la Rioja és possible pels granollerins ja que l’equip de Logronyo té un marge de +47, mentre que el Fraikin té de +41, a tan sols 6 gols. La Rioja visita dissabte el penúltim, el Globalcaja.

Edicions locals