Sant Antoni i Sant Pere organitzen la 3a cursa de FemSui el diumenge 25 d'octubre

Enguany també es farà el FemSui eXprés que constarà de 12 quilòmetres

Esports

Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor

El Centre Excursionista Caminaires de Vilamajor organitza la tercera cursa Trail Fem Sui que tindrà lloc el 25 d’octubre. La ruta portarà per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar de nou al parc de Can Sauleda.

Es passarà pels termes municipals de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i El Montseny. La cursa està orientada a corredors d’un nivell mig/alt acostumats a córrer per muntanya.

La sortida serà a les 8.30 hores al parc de Can Sauleda de Sant Antoni. El temps màxim per completar el recorregut, de 28 quilòmetres, és de 6 hores i hi haurà 6 avituallaments líquids i/o sòlids que gestionaran diverses entitats de Sant Antoni Sant Pere.

Enguany també s’ha organitzat la primera cursa FemSui eXprés que constarà de 12 quilòmetres arribarà a una cotxa màxima al turó de Can Patirem a 543 metres d’alçada. La sortida serà a les 8.35 hores al mateix parc.

Els més petits tindran Les Minis, unes curses classificades per categories que aniran des dels 300 metres als 3 quilòmetres. La sortida serà a les 10 del matí al parc de can Sauleda.

Tots els participants rebran un entrepà a l’arribada i hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i pàrquing.

Aquest any, com a novetat, formarà part i puntuarà per al Circuit Català de Curses per Muntanya organitzat per la FEEC.

Per a més informació, feu click aquí

Edicions locals