El BM Cangas trenca la imbatibilitat del Fraikin

Els de Carlos Viver perden a la pisa gallega 26 a 21

Esports

Granollers

La pista del BM Cangas Frigoríficos del Morrazo va ser per tercer any un mur pel Fraikin BM Granollers. Tercera derrota en tres anys i pèrdua de la imbatibilitat del que va de temporada del conjunt granollerí. Contra els gallecs, el Frakin va perdre 26 a 21 i perd l'oportunitat de situar-se segon després de l'empat del Naturhouse la Rioja.

El Frakin va anar a remolc gairebé tot el partit. El BM Cangas va ser superior amb una forta defensa i es va trobar un equip granollerí menys afortunat de cara a porteria que de costum. Al descans, els locals guanyaven 13 a 8. A la represa, la diferència de cinc gols va ser ja insalvable en cap moment degut en part la bona feina sota els pals del porter local, Yeray Lamariano amb un 46% d'aturades.

Els granollerins no van poder trobar la fòrmula per fer mal al visitant i van perdre el seu primer partit de la lliga Bauhaus Asobal. Després de sis jornades, els granollerins ocupen el tercer lloc amb 10 punts, estan a 2 punts del líder, el Barça i a 1 punt del Naturhouse la Rioja, que va empatar contra el Globalcaja Ciudad Encantada. El següent partit dels granollerins serà aquest dissabte al Palau d'Esports contra el Teuycro (20.30 h).

Edicions locals