Pinten la bandera espanyola a les cases de regidors d'ERC de Cànoves

Els fets van passar la matinada de diumenge

Política

Cànoves i Samalús

Uns desconeguts van pintar, la matinada de diumenge, la bandera espanyola a les cases del regidor d'ERC de Cànoves Joan Carles Cusell i de l'exmembre del partit David Montilla (independent, ara proper a la CUP). Els dos afectats van presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

Els autors van pintar la bandera als murs i a les portes d'entrada de les respectives finques. David Montilla va penjat una imatge de les pintades al seu compte de Twitter i va piular que "han celebrat aquesta nit a casa nostra la Fiesta NAZIonal, volen imposar una bandera que no ens representa".

No són els primers atacs espanyolistes que es produeixen a la població ja que al juny, després que l'Ajuntament de Cànoves retirés la bandera espanyola de la façana el passat 18 de juny, dies després van haver-hi pintades amb la bandera espanyola a la furgoneta d'un regidor de NIU, el partit que governa al municipi amb un acord de governabilitat - que no de govern- amb ERC. De fet, Joan Carles Cusell ja va ser víctima d'una pintada a casa seva amb la frase "la bandera no se toca maricona".

Edicions locals