El Fraikin contra el Juanfersa Comunicalia als vuitens de la Copa del Rei

L'eliminatòria es jugarà a partit únic el 16 de desembre a la pista del Gijón

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers ha estat emparellat contra el Juanfersa Comunicalia, de Gijón, als vuitens de final de la Copa del Rei. Els de Carlos Viver disputaran l'eliminatòria, que es juga amb un únic partit, a la pista dels asturians el dimecres 16 de desembre.

El sorteig, que va tenir lloc el passat divendres a la seu de l'Asobal a Barcelona, ha deparat que el Frakin s'enfronti contra un equip de la Divisió de plata que l'any passat jugava a l'Asobal. El Juanfersa Comunicalia va eliminar en la segona ronda de la Copa el conjunt de l'Asobal, l'Ángel Ximénez, per 26 a 23. En Plata, els de Gijón ocupen el 9è lloc amb 7 punts, molt lluny de les primers places del campionat.

L'enfrontament del Fraikin BM Granollers contra el juanfersa Comunicalia és un clàssic de les dues darrers temporades. La temporada passada la final a quatre de la Copa del Rei va ser a Gijón i el Fraikin va eliminar en semifinals als amfitrions, el Juanfersa Comunicalia, mentre que la temporada anterior (2013-2014), els granollerins també van eliminar els asturians als quarts de final.

La resta d'emparellaments han estat Bidasoa-Anaitasuna, Nava-Cangas, Puerto Sagunto-Barcelona, Sinfín-Villa de Aranda, Alcobendas-Benidorm. Huesca-Ademar y Barcelona B-Naturhouse La Rioja. L'equip guanyador de l'eliminatòria passarà als quarts de final, que es jugarà a doble partit, entre el 9 i el 12 de març. La final a quatre es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de maig.

Edicions locals