José Toledo fitxa pel Wisla Plock de Manolo Cadenas

L'exjugador del Fraikin BM Granollers era el segon màxim anotador de l'equip aquesta temporada

Esports

Mollet del Vallès

Se li ha girat feina al Fraikin BM Granollers amb la marxa de José Guilherme de Toledo a l'equip polonès del Wisla Plock, que dirigeix l'exentrenador granollerí, Manolo Cadenas. El divendres el lateral granollerí va abonar la clàusula de rescissió del seu contracte, d'uns 40.000 euros, i es va desvincular del club vallesà. 

José Guilherme de Toledo, que havia arribat l'estiu de 2014 amb un contracte per tres temporades, s'havia consolidat aquesta temporada com un dels fixos de l'esquema tàctic de Carlos Viver. Toledo, de 21 anys, havia agafat galons aquesta segona temporada al Palau d'Esports i era el segon màxim anotador amb 47 gols amb una mitjana de 5,22 gols per partit en lliga BAUHAUS Asobal. De fet, la temporada passada el lateral esquerra va marcar en tota la temporada 57 gols.

Toledo marxa al Wisla Plock, que dirigeix l'exentrenador granollerí Manolo Cadenas, motivat per disputar la Lliga de Campions, màxima competició continental. Viver i el cos tècnic tenen ara un contratemps important per intentar buscar un recanvi de pes per Toledo al mercat o dins de la casa. El partit més immediat dels granollerins, ja sense Toledo, serà aquest dissabte a la pista del Guadalajara (20.30 h), que ocupa el 5è lloc per la cua amb 5 punts.

Edicions locals