El Fraikin reprèn l’Asobal amb la marxa inesperada de Toledo

El lateral dret segueix el camí d'altres jugadors importants de l'equip com Del Arco i Shulz

Esports

Granollers

Per tercera vegada en dues temporades, el Fraikin BM Granollers haurà de superar la marxa d’un jugador destacat, amb força presència dins de la pista. La baixa del lateral dret José Guilherme de Toledo –divendres passat va ser fitxat pel conjunt polonès del Wisla Plock que dirigeix Manolo Cadenas per 40.000 euros–  s’afegeix  a les de Juan Del Arco –a principis de temporada va marxar a El Jaish de Qatar– i de Matías Shulz –la temporada passada, al Nantes de França.

Amb les dues anteriors situacions, l’equip va fer un pas endavant i va assumir galons. “És la tercera vegada que ens passa i és complicat per a l’entrenador perquè has de tornar a visualitzar solucions i buscar un equilibri amb la búsqueda d’un jugador amb unes condicions econòmiques determinades”, valora l’entrenador del Fraikin BM Granollers, Carlos Viver. En aquesta tercera ocasió, fins que no es trobi un possible fitxatge –si finalment econòmicament és possible–, el tècnic remarca la feina de la plantilla. “S’ha de confiar i respectar la gent que tenim. Quan hi hagut una situació així, la plantilla ha funcionat. Aquesta haurà de ser una passa més”, confia Viver.

La marxa de Toledo, que sumava la segona temporada, és sensible, ja que era un fix al lateral dret i el segon màxim anotador amb 47 gols. La solució per reprendre l’Asobal, després de l’aturada per seleccions, haurà de ser immediata el dissabte (20.30 h) es juga contra el BM Guadalajara (12è amb 5 punts) i dimecres vinent contra el Villa de Aranda  al Palau d’Esports (20.30 h). La possible solució passaria per reconvertir Ferran Solé a la primera línia i Salva Puig a la dreta. “No és tan rar veure tres primeres línies dretanes. També tenim a Mamadou Gassama, però està lesionat i no arriba a dissabte”, explica Viver, a una setmana de l’eliminatòria de la Copa EHF.

Edicions locals