El Fraikin puja al quart lloc amb una victòria destacada a Guadalajara

Ferran Solé va ser el màxim golejador del partit amb 8 gols

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers s'ha situat al quart lloc de la lliga Asobal amb una victòria destacada contra el BM Guadalajara. Els de Carlos Viver van imposar-se a domicili (23-29) amb Ferran Solé com a màxim golejador amb 8 gols. 

Els granollerins van ser superiors contra un equip de la zona baixa de la lliga Asobal, que va donar certs problemes. La primera part va ser ajustada però el Fraikin va aconseguir marxar al descans amb una avantatge d'un gol, 13 a 14. A la represa, el marge a favor dels granollerins es va anar ampliant, sobretot, a partir de l'equador del període. El jove miquel Flores va debutar a la primera línia i fins i tot va marcar un gol. 

El Fraikin Granollers puja al quart lloc de la lliga Asobal amb 15 punts, que són els mateixos que el tercer classificat, l'Ademar de León. El proper partit dels granollerins serà aquest dimecres al Palau d'Esports contra el Villa de Aranda (20.30 h), que ocupa el 6è lloc amb 13 punts i el cap de setmana va perdre a la pista de l'Ademar de León (30-31). 

Edicions locals