Álex Márquez s'estrenarà dissabte a les files del Fraikin

El tècnic, Carlos Viver, assegura que és un jugador "de molt recorregut, que pot marcar una època" a l'handbol de l'Estat

Esports

Granollers

Minuts després del primer entrenament amb el Fraikin, el recent fitxatge Álex Márquez es presentava davant la premsa, al costat del tècnic, Carlos Viver, i del president del BM Granollers, Josep Pujadas, qui li va agrair la "voluntat de venir al club". Viver en destacava la seva joventut -té 20 anys- i li albirava "molt recorregut, és un jugador que pot marcar una època en l'handbol espanyol". Aquest dissabte el nou lateral esquerra s'estrenarà a les files del Fraikin a la competició europea contra l'OIF Arendal; "podrà jugar uns minuts", deia Viver, qui demanava "calma i paciència amb un jugador molt jove que acaba d'arribar".

A la presentació, dilluns, Álex Márquez lloava el seu nou equip. "És dels millors d'Asobal, amb una plantilla jove amb jugadors de molta qualitat", assegurava el madrileny arribat del Barça B i que es retrobarà amb antic companys, com Marc Garcia i Adrià Figueras, i coneguts de la selecció espanyola, com Arnau Garcia i Marc Cañellas.

Márquez, "content de jugar en un club amb tanta història", donava les gràcies per la "confiança dipositada ara que ha marxat Toledo" i assegurava que "vol millorar dia a dia i ajudar a un bon club", que li ofereix la possibilitat de "comptar minuts a l'Asobal, cosa que al Barça era difícil, ja que hi ha molts laterals", deia. 

El president del BM Granollers, Josep Pujadas, assegurava que el Barça li ha posat fàcil al fitxatge, conscient que Márquez "necessita jugar a a Asobal", de manera que el nou jugador granollerí podrà seguir vivint amb companys del FC Barcelona i seguir els seus estudis d'Odontologia a la universitat.

Així, el Fraikin reforça la primera línia de l'equip amb aquest jove jugador esquerrà, de 193 cm, que "és un bon llançador de les zones exteriors. Es sacrifica molt, de manera que també pot aportar en defensa", argumentava Viver, qui afegia que Álex Márquez "ve avalat pels tècnics, que també en destaquen les seves virtuds com a persona". Viver també confessava que, a banda de la necessitat de la nova incorporació, el BM Granllers ja "buscava Márquez des de fa temps". "Ara tenim una responsabilitat; és una perla que cal cuidar", considerava.

El jugador madrileny és internacional amb la Selecció Júnior. Márquez ha jugat al Barça B des de la temporada 2014-2015 i prové del planter del BM Alcobendas, equip amb el qual va debutar a Divisió d'Honor Plata. A la temporada actual, era el màxim golejador del Barça B amb 58 gols en 10 partits. El nou jugador granollerí ha fitxat pel que queda de temporada i dues més. De moment, només se'l podrà veure a la competició europea, i al febrer es podrà incorporar a la lliga Asobal.

Edicions locals