El Fraikin posa peu i mig a la fase de grups de la Copa EHF

Els granollerins aconsegueixen una renda de vuit gols d'avantatge en l'anada de la tercera ronda contra l'Arendal (29-21)

Esports

Granollers

El Fraikin va dominar en totes les facetes del joc a l'equip noreuc de l'OIF Arendal en l'anada de la tercera ronda de la Copa EHF. Els vallesans, dirigits per Carlos viver, van ser millors en defensa i en atac amb un resultat final de vuit gols d'avantatge, 29 a 21. Els granollerins tenen peu i mig a la fase de grups de la competició continental, tot i que encara queda la tornada a terres noruegues aquest diumenge. 

De bon principi el Fraikin va planetjar un partit defensiu eficient. Els noruecs, fins ara invictes del que va de temporada, es van deixar la imbatibilitat al Palau d'Esports, que va viure la germanor entre totes dues aficions a la capital vallesana. El BM Granollers va arribar al descans amb un marge de 2 gols, 13 a 11, gràcies en part a les aturades providencials de Pol Sastre sota els pals.

A la represa, el joc granollerí va anar a més, mentre que el noruec no va poder treure el seu potencial per la bona defensa granollerina amb un inmens Álvaro Ferrer. En atac va afagar les regnes Valadao, amb un total de 7 gols, i el jove i recent fitxat, Álex Márquez, va ser un malsón per la defensa rival amb und ebut d'ensomni amb 5 gols.

L'avantatge granollerina va anar a més a mida que avançava la segona meitat. Ni tan sols va fer reaccionar al seu equip el gol que va marcar el porter noruec, Medhus, de porteria a porteria, veient a Sastre avançat. De fet, el porter granollerí va respondre amb més aturades sota els pals. Aleshores Resina, amb un total de cinc dianes, va agafar la batuta i feia embogir el Palau d'Esports amb gols importants per seguir ampliant l'avantatge, que va poder ser més ampli al final del partit. El joc col3lectiu granollerí va brillar i va deixar l'eliminatòria al seu favor amb una renda de vuit gols, que haurien de ser suficients per passar la tercera ronda i classificar-se per a la fase de grups de la Copa EHF.

Abans del partit decisiu a Noruega, el diumenge contra l'OIF Arendal, el dimecres té un nou partit de la lliga Asobal contra el Go Fit a Santander (20.30 h).

Edicions locals