L'entorn del BM Granollers creu que el Fraikin passarà l'eliminatòria però demana prudència

Els granollerins juguen diumenge a Noruega la tornada de la tercera ronda de la Copa EHF amb una avantatge de vuit gols

Esports

Granollers

L'entorn del BM Granollers considera que el Fraikin té suficients arguments per passar a la fase de grups de la Copa EHF, tot i que demanen prudència. El conjunt de Carlos Viver va guanyar a l'anada contra l'OIF Arendal de vuit gols, 29 a 21, i la tornada tindrà lloc diumenge a la pista noruega (18 h).

El darrer gran capità (exjugador Fraikin entre 2011 i 2014) i actual coordinador de l'estructura femenina del club, Raúl Campos, explica que l'inici del partit serà el més complicat. "Vuit gols són moltíssims en competició europea, però no es pot dir que ja estigui fet. El factor pista és molt important i el seu inici de partit s’espera molt potent. És molt important saber gestionar l’avantatge i, sobretot, que no entrin les pors al partit", remarca Campos. En aquest sentit l'actual entrenador del KH-7 femení del BMG, José luis Villanueva, destaca la complexitat del partit, tot i l'avantatge: "És un marge considerable com per anar a disputar el partit, això sí, serà un partit complexe. Els noruecs van quedar minimitzats a Granollers i a l’inici del partit intentaran donar el màxim. El Granollers ha d’anar amb el màxim respecte a Noruega".

L'exjugador granollerí (entre 2003 i 2011), Antonio Garcia, que ara juga al Pick Szeged d'Hongria, veu molt superior el Fraikin. Crec que sí són suficients per dos motius: els vuit gols són molts gols i pel bon nivell que mostra el Fraikin. L’equip noruec a la seva pista segur que serà diferent i complicat. Però hi confio molt en aquest Granollers, són favorits per passar a la fase de grups", remarca García. Per la seva part el també exjugador granollerí (entre 1995-2000 i 2002-2008) i actual entrenador de poretres del club, Vicente Álamo, manté que el Fraikin ha d'anar a guanyar: "És un bon marge però en competició europea el factor pista és molt important. A Noruega s’ha d’anar a guanyar i Granollers té millor equip. Però mai s’ha de refiar, perquè en handbol pots guanyar de 8 gols i a la tornada pots perder de 10 per culpa d’un mal inici".

El pla de viatge del Fraikin cap a Noruega s’encetarà el divendres al migdia. L’equip farà tres nits a Arendal i dilluns tornarà cap a Granollers. Diumenge serà el torn del partit providencial contra l’OIF per passar a la fase de grups de la Copa EHF.

Edicions locals