El Fraikin es classifica per a la fase de grups de la Copa EHF

El conjunt granollerí coneixerà els seus rivals aquest dijous amb el sorteig continental

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers s'ha classificat per disputar per segona temporada la fase de grups de la Copa EHF. Els vuit gols de diferència del partit d'anada van ser més que suficients per aconseguir el bitllet de classificació a la tornada a Arendal. Tot i la derrota granollerina a la pista noruega (28-26), els de Carlos Viver s'han ficat al sorteig d'aquest dijous per la fase de grups.

El Fraikin va dominar el partit, tot i l'empenta local. Els granollerins no van deixar marxar en cap moment a l'Arendal i van saber gestionar l'avantatge de vuit gols. A la represa el compromís estava del tot controlat amb l'11 a 14 i tan sols els locals van posar-se per endavant a l'electrònic amb el 8 a 7, però la resposta granollerina va ser immediata i contundent.

A la represa el Fraikin va seguir el bon joc, però va fer un canvi a la porteria per donar cabuda a "Bombon" Almeida quan el partit s'havia posat en empat a 14. Els de Carlos Viver van recuperar l'avantatge en el marcador amb el 17 a 20 que ja no es va moure fins al tram final, ja amb la gestió del temps al seu favor. Tan sols als darrers minuts l'Arendal va poder avançar-se per acabar amb el 28 a 26 definitiu, que classifica el Fraikin a la fase de grups.

El Fraikin BM Granollers estarà pendent del sorteig d'aquest dijous, tanmateix com l'Anaitasuna que és l'altre representant estatal. La fase de grups es disputarà entre els setze equips classificats en format de lliguetes d'anada i tornada.

Edicions locals