VOTV estrena el magazín matinal 'Ben trobats'

Al programa de La Xarxa hi participa la cap d'informatius de la televisió del Vallès Oriental Clara Armengol

Societat

Granollers

VOTV ha estrenat aquest dilluns un magazín matinal, amb el títol de Ben trobats, un programa que tiren endavant els canals locals i La Xarxa per disposar diàriament d’un contingut en directe en la franja matinal (de 10h a 12h), amb segell propi. Una recepta que combinarà entreteniment, divulgació i informació de servei.

Un dels objectius és apropar la realitat de les comarques catalanes a l'àrea metropolitana. Amb un to planer i desenfadat, el programa desvelarà històries de ciutadans corrents molt sovint lligades a la vida quotidiana.

Clara Tena, fins ara cap d'Informatius de Canal Terres de l'Ebre, en serà la directora i presentadora, i David de Dios n'assumirà la subdirecció.
Entre els professionals que hi prendran part, també hi haurà Clara Armengol, cap d'Informatius de VOTV. A més, hi haurà seccions dedicades a la sexologia, el coaching, la nutrició, l’humor, la gastronomia i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa Adolescents.cat. Entre els col·laboradors habituals hi haurà el periodista Sebastià d'Arbó, que ens acostarà els misteris i enigmes que amaguen els municipis catalans; el dissenyador Èrik Putzbach, que parlarà d'estilisme, i Pere Cullell, que encapçalarà la secció de successos.

Edicions locals