El Fraikin es juga contra el Barça ficar-se a la Copa Asobal

Els granollerins, al quart lloc, necesisten sumar 1 punt més que els tercers, el Frigoríficos Morrazo

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers es jugarà a la pitjor pista de l'Asobal, al Palau Blaugrana, ficar-se a la final a quatre de la Copa Asobal. Els granollerins arriben a la darrera jornada de la primera volta de la competició domèstica al quart lloc i, de moment, fora de la Copa. 

Per classificar-se a la fase final de la Copa Asobal, el Fraikin necessita quedar al tercer lloc, que ocupa ara mateix el Frígorificos Morrazo amb els mateixos 21 punts. El rival dels de Carlos Viver és el més complicat possible, ja que el FC Barcelona encara no ha perdut cap partit en lliga. El clàssic català de l'handvol es jugarà aquest dissabte (20.30 h)

Pel que fa el rival del Frigoríficos Morrazo, juga al seu pavelló al mateix dissabte i a la mateixa hora contra l'Abanca Ademar León. precissament, l'euqip de Lleó té una plaça directe a la Copa Asobal perquè és le club amfitrió. Les altres dues són del Barça i el Naturhouse la Rioja, primer i segon de la lliga respectivament. L'Ademar León ocupa el cinquè lloc amb 18 punts.

Edicions locals