La 4a edició de la Neorural bat el rècord amb 375 inscripcions

El termini per apuntar-se a la prova de Santa Maria de Martorelles s'amplia fins al mateix dia de la cursa, aquest diumenge

Esports

Santa Maria de Martorelles

La quarta edició de la cursa de muntanya Neorural, que es disputa a Santa Maria de Martorelles, ha batut el rècord d’inscrits amb unes 375 persones confirmades aquest dijous. La prova, que es disputarà diumenge, va tancar inscripcions ahir per nternet, però manté l’opció presencial fins al mateix dia de la cursa. La prova està organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva Castellruf i compta amb el suport de l’Espai Tortuga.

La cursa de muntanya té una duresa considerable amb un recorregut exigent de 27 quilòmetres i un desnivell de 1.600 metres. A tot això, s’hi ha de sumar que, del global del circuit, el 80% són cor-riols i només el 20% passa per pista.

La sortida de la prova es farà des del pavelló municipal de Santa Maria de Martorelles (8.30 h) i passarà per llocs feréstecs de la Serralada Litoral com Castellruf, el Castell de Sant Miquel, el Turó de Galzeran i algunes de les fonts més reconegudes com la Teula, la Sunyera i de la Dinamita. L’organització preveu un temps màxim per completar el recorregut de 5 hores i 30 minuts.
El preu per inscripció presencial per aquest diumenge és de 28 euros per a federats i de 33 euros per a no federats. n

Edicions locals