Doble amistós del clàssic vallesà d'handbol pel Projecte Polseres Candela

Els femenins i masculins del BM la Roca i del BM Granollers s'enfrontaran el proper 10 de gener al pavelló roquerol

Esports

Granollers, Roca del Vallès, la

El 10 de gener, els primers equips masculí i femení del BM La Roca i del BM Granollers jugaran dos partits amistosos per recaptar fons a favor del Projecte Polseres Candela (Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu), que els destina a la recerca científica sobre el càncer infantil. El doble derbi vallesà es presentarà el dilluns al pavelló de la Roca del Vallès (19 h).

Al Municipal roquerol es viurà una festa de l’handbol amb un doble derbi vallesà entre dos clubs històrics de l’handbol català. El primer partit es jugarà entre els dos equips femenins a partir de les 17 h. El femení roquerol juga a la Divisió d'Honor de Plata, mentre que el granollerí a la màxima competició estatal. Al descans del derbi vallesà es durà a terme un partit entre dos equips alevins masculins dels dos clubs respectivament. El partit masculí es disputarà a partir de les 19 h entre la Roca, de la Divisió d'Honor de plata, i el Fraikin, que s'estrenarà al 2016 amb aquest amistós mentre la competició està aturada per al campionat d'Europa de Polònia. Entre els dos partiits, s'amenitzarà la tarda amb música i ball.

Les Candela són unes polseres de colors fetes a mà per infants ingressats a la planta d'oncohematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu. El que va començar com un entreteniment a principis de l'any 2013, ha acabat essent un producte solidari que dóna color i llum a milers de canells.

Edicions locals