El regidor d'ERC a Montmeló s'incorpora al govern municipal

Amb aquesta incorporació el govern arriba a set regidors, que són la majoria absoluta al ple

Societat

Montmeló

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de Montmeló, Albert Montserrat, s’incorpora des d’aquest gener al govern municipal com a tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica, comerç i turisme. Amb aquesta incorporació, el fins ara govern socialista en minoria aconsegueix el suport que li faltava per garantir l'estabilitat del govern municipal.

Amb aquesta incorporació, el fins ara govern en minoria de Montmeló, del PSC, aconsegueix la majoria absoluta en el ple municipal (7 regidors).

Amb aquest acord, les dues formacions garanteixen l'estabilitat al govern municipal i fixen les línies bàsiques que han de regir el present mandat, entre les quals destaquen la promoció econòmica i l'ocupació, el foment de la cohesió social al municipi i posar l’Ajuntament de Montmeló al costat del procés d’autodeterminació de Catalunya.

En aquest sentit, ERC de Montmeló destaca com aquest 2015 "ja hem aconseguit la incorporació de Montmeló a l'Associació de Municipis per la Independència i posar en marxa els mecanismes per fer possible la liquidació dels impostos municipals a l'Agència Tributària de Catalunya". 

Durant el primer trimestre d’aquest any es redactarà el Pla d'Acció de Mandat que s'aplicarà fins al 2019.

Edicions locals