El Circuit acollirà per primer cop una prova de resistència de 24 hores de bicicleta

L'equipament vallesà celebra enguany el primer BiCircuit Festival, programat el 30 d'abril i 1 de maig

Esports

Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

Per primera vegada a la història del Circuit de Barcelona-Catalunya, se celebrarà una cursa de resistència de 24 hores de bicicleta, les 24 Hores Madform BiCircuit, que se suma a les emblemàtiques proves de 24 Hores de Motociclisme i Automobilisme que organitza cada any el Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquesta serà una de les tres activitats més rellevants diurant el BiCircuit Festival, que tindrà lloc el 30 d’abril i 1 de maig. 

La bicicleta cobrarà tot el protagonisme al Circuit amb el BiCircuit Festival, i durant dos dies el el rugir dels motors donarà pas a les competicions de bicicleta a la pista, a més d’altres activitats relacionades amb el món del ciclisme. El traçat vallesà tindrà tres competicions estrella sobre la bicicleta: les 24 Hores Madform BiCircuit, la cursa de BTT i la Gran Fons. 

A les 24 Hores Madform BiCircuit hi podran participar equips formats per un, dos, quatre, sis o vuit corredors, ja siguin masculins, femenins o mixtes, en les categories de sol, T2, T4, T6, T8, Tàndem i Hand-Bike. Sens dubte, serà una competició singular que posarà a prova les estratègies i la resistència de cada equip, que lluitaran per donar el màxim número de voltes a la pista del Circuit. Les inscripcions a les 24 Hores Madform BiCircuit i ja es poden formalitzar. El BiCircuit Festival també tindrà una cursa de BTT de 30 km, amb inici a la pista del Circuit, i la Gran Fons de 140 km, amb sortida des del poliesportiu municipal Joaquim ‘Purito’ Rodríguez de Parets i finalització al Circuit, en un recorregut que passarà pel Montseny.

El programa del BiCircuit Festival també tindrà altres competicions, pendents de confirmar. El Circuit de Barcelona-Catalunya viurà un cap de setmana festiu dedicat a la bicicleta amb una intensa agenda de curses, que es complementarà amb un programa que inclourà un mercat de segona mà de bicicletes, propostes familiars i de seguretat vial, trobades i moltes més activitats. L’entrada al BiCircuit Festival serà lliure durant tot el cap de setmana.

Edicions locals