Les Franqueses renovarà la senyalització d’equipaments i nuclis a Corró d’Avall i Bellavista

La renovació, que estarà enllestida al març, suposarà una inversió superior als 30.000 euros

Societat

les Franqueses

Les Franqueses invertirà més de 30.000 euros per renovar la senyalització vertical d’orientació dels nuclis de Corró d’Avall i Bellavista i el polígon Congost. Concretament, se substituiran els cartells antics que orientin com arribar als equipaments municipals i als pobles, i també se’n col·locaran de nous.

La renovació té l’objectiu d’incloure tots els equipaments i serveis municipals d’interès general en la senyalització i millorar la circulació de vehicles a la xarxa viària municipal.

L’any passat, l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament va fer un estudi sobre les necessitats de la senyalització del municipi en relació amb els punts de titularitat estrictament municipal o d’interès històric per iniciar aquest any la renovació, que inclou tant substitucions com noves implantacions de rètols.

A Corró d’Avall afectarà més de 30 pals (entre nous i substituïts); al polígon El Congost, 6 més; i a Bellavista, més d’una vintena. L’import màxim previst que l’Ajuntament va acordar per a la renovació de la senyalització vertical d’orientació és de 30.000 euros més IVA. L'Ajuntament preveu que la renovació estingui enllestida al març.

Edicions locals