Caldes reprendrà les obres d'asfaltatge interrompudes l'any passat

Es renovarà el paviment de diversos carrers del nucli urbà i de Can Valls, la Font dels Enamorats i El Farell

Societat

Caldes de Montbui

La campanya d’asfaltatge que l’any passat va quedar interrompuda per incompliments de l'empresa que va guanyar la licitació es reprendrà aquest dilluns, 1 de febrer. La campanya de l’any passat preveia l'asfaltatge de gairebé 19.000 metres quadrats licitats per 325.000 euros, i en el moment de rescindir el contracte van quedar pendents d'execució més de 13.000 metres quadrats, que ara han estat licitats per 223.831 euros.

Aquests treballs de renovació del paviment formen part de les campanyes anuals d’asfaltatge que van començar la tardor del 2011 i que implica la millora de carrers del nucli urbà i de diverses urbanitzacions.

Les obres que s’executaran ara seran la pavimentació de 6.500 m2 a Can Valls per resoldre deformacions del formigó que suposen un perill per a la seguretat viària.

També s'actuarà a la plaça Lluís Companys, l'avinguda Fontcuberta (entre Ramon Llull i Josep Maria Germà) i els carrers Alfons Solà (entre Salvador Espriu i Avel·lí Xalabarder), Salvador Espriu (entre Lleida i Anselm Clavé), Santa Teresa i Avel·lí Xalabarder (entre Homs i Monserrat).

Igualment, també es renovarà el paviment als trams més malmesos de Pi i Margall (entre Pare Poch i Torrent del Bugarai i Dr. Xalabarder i Joaquim Jorba). També es faran intervencions al accessos a l'Escola Montbui, així com l'adequació d'una nova zona d'aparcament.

A la Font dels Enamorats s'arranjaran sis punts concrets que van quedar pendents de les actuacions de l’any passat, que entre d’altres van suposar la pavimentació del camí de Can Regassol a la Font dels Enamorats, i finalment també s'actuarà a la urbanització El Farell, on hi ha alguns trams que actualment vulneren la seguretat viària a causa del mal estat.

Millores a l'avinguda Josep Fontcuberta
L'avinguda Josep Fontcuberta, entre el carrer Bigues i el Torrent del Salze, també es renova aquests dies. Les millores consisteixen en una adequació de l'enllumenat públic, amb la instal·lació de nous punts de llum, i de la xarxa d'aigua potable. L'actuació està valorada en uns 30.000 euros.

Edicions locals