Dimiteix el regidor Israel Sugranyes, del PUSA de Sant Antoni

El regidor creu que la gestió del municipi "s’ha de fer entre els més capacitats, no entre els més dòcils i complaents amb el poder”

Societat

Sant Antoni de Vilamajor

El regidor del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) Israel Sugranyes va dimitir dijous del seu càrrec de regidor a l’oposició per disconformitat amb la gestió de l’equip de govern i la relació que els regidors del govern mantenen amb l’oposició.

“Horaris de plens impossibles, ús partidista dels mitjans de l’Ajuntament, polítiques dirigides, fer de la participació i la transparència un mer joc retòric de paraules buides, han acabat per frustar-me  i m’ha omplert d’impotència”, va explicar Sugranyes en el moment de presentar la dimissió irrevocable.

El ja exregidor pensa que “la gestió del municipi s’ha de fer entre els més capacitats, i no pas entre els més dòcils i complaents amb el poder”; “per desgràcia, a Sant Antoni de Vilamajor les coses no funcionen així”, va indicar.

Malgrat tot, Sugranyes va acabar agraint el tracte i el respecte personal que ha mantingut l’alcaldessa i l’equip de govern cap a ell i cap a tots els regidors, i va desitjar que l’Ajuntament pugui seguir millorant gràcies a la tasca conjunta de tots, govern i oposició.

Edicions locals