El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 es renova per tres anys més

L'Ametlla, la Garriga, el Figaró, Tagamanent i les Franqueses renoven l'acord que van subscriure per primer cop el 2005

Societat

Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses, la Garriga, Tagamanent

Els ajuntaments de la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès i Tagamanent han renovat, per un període de tres anys, el conveni del Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17.

El programa intervé en els àmbits de la prevenció del consum de drogues i la promoció de la salut.

El programa inclou tallers als instituts de secundària i centres de joves, el servei d’informació i assessorament sobre drogues (SIAD) per a famílies, assessorament i atenció individualitzada per a joves a través de les xarxes socials.

També desenvolupa campanyes divulgatives i accions de sensibilització social, ofereix un programa de mesures educatives alternatives a les sancions administratives per consum i tinença de drogues a la via pública, accions de prevenció i reducció de riscos i danys en espais d’oci nocturn, protocols de detecció i intervenció en casos de consum de drogues als centres educatius de secundària.

El Pla C17 es va posar en funcionament el 2005 fruit de l’interès dels cinc municipis per col·laborar a escala supramunicipal i crear un pla de prevenció de drogues amb una persona professional especialitzada que s’adeqüés a les necessitats i especificitats de cada municipi.

Les seves accions s’adapten a la realitat de cada municipi a partir de la prevenció, la reducció de danys i la reducció de riscos, i promovent, en tot moment, un consum responsable. 

Edicions locals