Marín i Manils, única candidatura per coordinar ICV del Vallès Oriental

El tàndem ha aconseguit 66 avals dels militants

Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló

La candidatura formada per Mireia Marín, de Mollet del Vallès, i Jordi Manils, de Montmeló, actual coordinador comarcal d’ICV Vallès Oriental, ha estat l’única candidatura presentada per escollir nova coordinació comarcal d'ICV al Vallès Oriental.

Aquest dimecres l'executiva comarcal es reunirà i proclamarà l'única candidatura presentada, el tàndem format per Marín i Manils, que ha aconseguit l'aval de 66 militants, una xifra molt superior al mínim de 10 avals que es necessitaven per poder concórrer-hi. Manils és l'actual president comarcal d'ICV i regidor a l'Ajuntament de Montmeló. Per la seva part, Marín va ser regidora a Martorelles i en les darreres eleccions municipals va ocupar el número 9 a les llistes d'ICV-EUiA a Mollet.

ICV Vallès Oriental ha adaptat la figura de la co-coordinació, que és un mandat nacional, al terreny comarcal posant-se així al dia amb les figures que ja existeixen a nivell nacional.

Aquest dimecres, l’executiva comarcal també debatrà el Document Polític i aprovarà el Document de Balanç dels darrers quatre anys. Des del dilluns 15 de febrer fins al dilluns 22 del mateix mes tindran lloc les votacions per a la candidatura presentada i finalment, l’equip de co-coordinació serà nomenat el dimecres 24 de febrer. La renovació de l'executiva culminarà amb la celebració de la 9a Assemblea Comarcal d’ICV Vallès Oriental que es farà el dia 27 de febrer amb un centenar de delegats a Mollet.

Edicions locals