Un camió bolca i perd la càrrega a la C-17 a l'altura de Canovelles

Malgrat l'espectacularitat de l'accident no hi ha hagut cap persona ferida

Societat

Canovelles

Un accident aquest dimecres a la tarda ha causat llargues retencions a l'autovia C-17 en sentit nord a l'altura de Canovelles, a la confluència d'accés a la ronda nord de Granollers i a l'enllaç de la carretera de Caldes. En l'accident només s'hi ha vist involucrat un camió i, segons sembla, no hi ha hagut cap persona ferida.

L'avís de l'accident s'ha produït a les 15.16 h d'aquest dimecres, quan un camió que circulava per la C-17 en sentit nord ha bolcat a l’altura del quilòmetre 22, a Canovelles, ha sortit de la via i ha perdut la càrrega de terra que transportava, que ha quedat estesa sobre la rotonda d'accés a la ronda Nord.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, no hi ha hagut cap més vehicle implicat, i cap persona no ha hagut de ser traslladada a cap centre hospitalari.

Arran de l’accident, l’autovia s’ha tallat parcialment en sentit nord, de manera que s’han produït retencions superiors al mig quilòmetre, i s’ha tallat al trànsit l’enllaç amb la carretera C-352, la ronda nord de Granollers. Dues hores després de l’accident encara es mantenia un carril tallat a la C-17 en sentit nord per retirar el vehicle.

Edicions locals