L’exjugador de bàsquet Roger Esteller forma els jugadors de les Franqueses

El Patronat Municipal d'Esports ha organitzat quatre sessions formatives amb l'exjugador

Esports

les Franqueses

El Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses ofereix quatre sessions tècniques per als més de 160 nens i nenes de la secció de bàsquet a càrrec de l’exjugador de la lliga ACB Roger Esteller, unes sessions formatives en què els nens i nenes de la secció de bàsquet treballen conceptes i tècniques d’aquest esport.

La primera d’aquestes sessions es va celebrar dilluns al pavelló, i es van treballar sortides i moviments en carrera i canvis de direcció posant molt èmfasi en l’anticipació de la recepció de la pilota.

Dividits en dues sessions (la primera, amb els preminis i minis, i la segona, amb la resta de jugadors de cistella gran), els jugadors van posar en pràctica les explicacions d’Esteller amb el suport dels mateixos entrenadors del patronat.

Les properes sessions seran a començaments de març, abril i maig, i les sessions s’enfocaran en altres aspectes del joc, com el llançament, la defensa, les transicions defensives i el joc sense pilota.

Roger Esteller té experiència com a jugador en clubs d’elit, com el Barça, el TAU Ceramica de Baskonia, l’Unicaja de Màlaga i el TDK Manresa, entre d’altres, i també com a integrant de les seleccions catalana, espanyola i europea.

D’altra banda, el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses ha iniciat aquest projecte dins d’un pla d’accions formatives per millorar el nivell de l’escola formativa municipal per a formadors i entrenadors de les entitats esportives de les Franqueses. 

Edicions locals