Les baquetes de Joey Baron en un concert de solo de bateria

El Casino de Granollers acollirà divendresun dels millors bateries del món

Cultura

Granollers

El Jazz Festival de Granollers no atura màquines i segueix apostant per la millor música de jazz del país i del món. Divendres (22 h), l’entitat s’arrisca amb una proposta sense precedents a Catalunya: un concert de bateria sola o, com ho definiria el mateix músic, “una vetllada musical amb Joey Baron”.

Baron és considerat un dels millors bateries del panorama musical mundial. A més de ser membre de la Bill Frisell Band durant 10 anys, fins al 1995, ha tocat i gravat amb molts músics –inclosos Carmen McRae, Dizzy Gillespie, Tony Bennett, Hampton Hawes, Chet Baker, Laurie Anderson, Art Pepper, Stan Getz, Lee Konitz, Joe Lovano, Vinicius Cantuaria, Jay McShann, David Bowie, la Filharmònica de Los Angeles, Big Joe Turner, Philip Glass, John Abercrombie, Mel Lewis, Pat Martino, Harry Sweets Edison, David Sanborn, Al Jarreau, Jim Hall, Randy Brecker, Marian McPartland, John Scofield i The Lounge Lizards.

En paraules del propi artista, aquesta serà una nit única en què el músic americà intentarà trascendir el seu instrument per arribar a l’ànima del públic.
Un concert en el qual es compondrà a temps real i es faran palesos tots els anys d’experiència de Baron sobre els escenaris i on hi haurà una estretíssima interacció amb el públic.

Edicions locals