Riells del Fai celebra diumenge la Fira de Proximitat

A partir de les 11 h es podrà fer una degustació de mongetes del ganxet

Societat

Bigues i Riells

La Fira de Proximitat de Riells del Fai se celebra aquest diumenge amb l’objectiu de promoure els productes del territori. De les 10 del matí a les 14 h es podrà comprar a les parades que hi haurà instal·lades a la plaça del poble. Els visitants podran comprar-hi productes de tota mena, des de fruites i verdures, pa, formatge o embotit fins a sabons artesans o roba, entre molts d’altres.

Amb la finalitat de convertir aquesta fira en un referent a la comarca, l’Ajuntament de Bigues i Riells vol donar un valor afegit a cada edició amb les activitats que hi organitza relacionades també amb els productes de proximitat.

Aquesta vegada s’ha escollit la mongeta del ganxet de Riells del Fai per fer una degustació popular a partir de les 11 del matí. Al migdia, a partir de les 13 h, el Grup de Dones de Riells del Fai participarà a la fira amb un aperitiu a la plaça.

A més, aquest diumenge la Fira de Proximitat coincidirà amb la Rua Infantil de Carnestoltes que al voltant de les 12 h passarà per la mateixa plaça. Als més petits que passin per la Fira de Proximitat se’ls regalarà un llibre o un conte.

Edicions locals