Gustavo Duch, referent de la lluita per la sobirania alimentària, serà dimarts a Granollers

La Magrana Vallesana rebrà a la seva seu el fundador de Veterinaris sense Fronteres

Societat

Granollers

La Magrana Vallesana ha convida l'activista i escriptor Gustavo Duch a presentar el seu últim llibre Secretos -continuació del llibre Mucha gente pequeña- en un acte dimarts vinent (19 h) al nou local social de l'entitat, al carrer Isabel de Villena, 58.

Amb il·lustracions de Daniel MonteroSecretos convida el lector a descobrir els sabers de "persones que viuen, somien, resisteixen i construeixen sense creure's sabies, ni genials ni heroiques".

Gustavo Duch és tot un referent en la lluita per la sobirania alimentària dels pobles. Llicenciat en Veterinària i postgraduat en Direcció d'Empreses, és un dels fundadors de Veterinaris sense Fronteres. A banda d'haver escrit nombrosos llibres sobre sobirania alimentària i de participar activament en moviments i organitzacions en aquest àmbit i en el de la cooperació al desenvolupament i les relacions nord-sud, col·labora regularment amb la revista Sobirania Alimentària, Biodiversidad y Culturas, així com amb també en altres mitjans de comunicació.

Edicions locals