Anna Escribano i Paula Jiménez, subcampiones d’Espanya sub-17

Les dues jugadores del CD la Concòrdia participen amb Catalunya a l'estatal de futbol sala

Esports

La Llagosta

Dues jugadores de la base del CD la Concòrdia es van proclamar diumenge subcampiones d’Espanya sub-17 a Madrid amb la selecció de Catalunya. Les llagostenques Anna Escribano i Paula Jiménez es van penjar una medalla de plata després de perdre la final contra Galícia, que va imposar-se per 3 a 1.

Les jugadores de l’equip llagostenc van mostrar un alt nivell competitiu. Escribano, que és jugadora del primer equip des de fa tres anys, va marcar el gol de l’honor en la final. De fet, Escribano va marcar un gol en tots els partits amb un global de 4. Pel que fa a Jiménez, també habitual del primer equip, va marcar un gol en les semifinals contra Navarra, que van guanyar per 7 a 3.

El femení prepara la Copa
El sènior femení del CD la Concòrdia es troba des de fa dues setmanes sense competició a causa dels campionats estatals. Tot i això, dimecres vinent disputarà el primer partit de l’eliminatòria de la Copa de Catalunya contra el FS Saba- dell. El conjunt femení llagostenc ja ha confirmat que la data del compromís serà el 17 de febrer al pavelló sabadellenc (21.15 h). L’eliminatòria es disputarà en un únic partit, i l’objectiu de l’equip que dirigeix Tati Torres és intentar arribar a la fase final de la Copa de Catalunya. Pel que fa a la Segona Nacional, les jugadores llagostenques no tornaran a competir fins al 27 de febrer al seu pavelló contra el Joventut Elx.

Edicions locals