Neix el MiniBeat, un festival infantil de música i cultura alternativa

Tindrà lloc el 24 d’abril a les instal·lacions de Roca Umbert de Granollers

Cultura

Granollers

MiniBeat es un nou festival infantil de música (que no de música infantil) que es durà a terme el proper 24 d'abril a les instal·lacions granollerines de Roca Umbert Fàbrica de les Arts des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda.

Es tracta d’una proposta dirigida a un públic familiar on petits i grans podran gaudir de concerts, tallers, concursos i projeccions i on també hi haurà espais per nadons, zona de pícnic i un munt d'activitats per gaudir de la música durant tot un dia. També s'oferirà la possibilitat d'iniciar-se a la pràctica de tocar instruments i es podrà veure i provar un estudi de gravació en directe.

La jornada comptarà amb bandes consolidades com Joan Colomo, ZA! i Nyandú, i d'altres amb projecció ascendent, com els codinencs TCN, els granollerins Yahi i  els Llum Pepa, de Sant Celoni, entre altres bandes de pop i rock que encara falta confirmar.

“L'objectiu del festival és fer arribar propostes innovadores i experiències relacionades amb la música en família en un mateix espai per crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa i promoure valors com la creativitat i la cultura com a  fonaments en la música en directe”, explica Jordi Arnella, un dels impulsors del festival.

L'entrada, que ja es pot adquirir a través del web entradium, costa 5 euros, pels adults, i 3 euros els infants. L’organització també ofereix la possibilitat d’adquirir un pack familiar (2 infants i 2 adults) per 15 euros.

El Festival MiniBeat està organitzat sota el paraigües de l'Arcada  Koncerts i gestionat pels activistes culturals Xavier Font, Josep Arnan, Jordi Arnella i Sergi Palau amb la col·laboració de l'Ajuntament, Roca Umbert, associacions, entitats i escoles de música de la ciutat.

Edicions locals