"Hem tingut molts errors de llançament i accions clares"

L'entrenador del Fraikin BM Granollers, Carlos Viver, es mostra contrariat per la derrota contra el Dinamo de Bucarest

Esports

Granollers

La derrota del Fraikin BM Granollers contra el Dinamo de Bucarest no té gaires explicacions, més enllà de la valoració del tècnic granollerí: "Hem tingut molts errors de llançament i accions clares", deia un cop va acabar el partit. El Fraikin va desaprofitar una bona primera meitat, per acabar perdent per 28 a 29.

L'entrenador granollerí es va mostrar contrariat del joc del seu equip. "Fins a 16 errors de llançament i, no hi ha hagut recursos per a trobar alguna cosa que se sortís del guió amb una mica més de llançament exterior. Ells no han deixat d'estrènyer en cap moment del partit i han tingut aquells moments puntuals del final que han fet que s'emportin els 2 punts cap a Romania", va valorar Viver. Ferran Solé, també es va afegir a valorar com una derrota complicada. "Ha estat una derrota molt dura perquè hem començat jugant al nostre millor nivell però la cara de la segona ha sigut la contrària. Crec que hem d'aprendre dels errors i mai podem donar per guanyat un partit massa d'hora i l'hem de lluitar fins al final", va remarcar Solé.

Pel que fa el tècnic visitant va mostrar-se content de la treballada victòria. "Hem tingut una primera part molt dolenta i dura per a nosaltres. Tot i això, hem tret la potència per a millorar durant el segon temps. Crec que per a nosaltres ha estat un molt bon examen que hem tingut la sort de guanyar al final. Tot i això, vull felicitar al Fraikin BMG pel seu gran joc", va admetre l'entrenador Voica Elidor.

Edicions locals