El regidor Josep Gordi, d'Ara Mollet-ERC-MES, deixa el càrrec

Josep Amaya, número 6 de la candidatura republicana, assumirà el càrrec de regidor a partir del març

Societat

Mollet del Vallès

El regidor d’Ara Mollet-ERC-MES Josep Gordi, número 3 de la candidatura republicana en les passades eleccions municipals, ha presentat la seva renúncia a l’acta de regidor. Gordi és geògraf i professor a la Universitat de Girona, i degà de la Facultat de Lletres. Aquesta responsabilitat professional és justament la que ha fet que Gordi hagi decidit deixar el càrrec.

“El grup d’Ara Mollet-ERC-MES treballa molt, i m’és molt difícil compaginar la tasca de regidor amb la de professor a la universitat”, ha explicat Gordi en comunicar als mitjans la seva renúncia, que farà efectiva en el pròxim ple del 29 de febrer.

“Ha estat un plaer treballar amb aquest grup, i em sap greu no haver pogut seguir el seu ritme”, ha afegit. “Els pròxims dies em donaré d’alta com a militant d’ERC, i continuaré col·laborant amb el que el grup necessiti”, ha exposat el regidor republicà des del mes de juny i que també ho va ser en el període 1999-2003 com a responsable d’urbanisme i medi ambient en el govern de l’alcaldessa Tura.

El substitut de Gordi en el grup municipal d’Ara Mollet-ERC-MES a partir del març serà el número sis de la candidatura, Josep Amaya. 
  
Josep Amaya té 37 anys i és informàtic de professió. Ha participat activament en la vida social i cultural de la ciutat, des de la parròquia Sant Vicenç fins a les colles de Festa Major –va ser cap dels Torrats diversos anys–. En la seva presentació ha explicat que té “experiència com a molletà actiu” i que afronta el repte “amb orgull i ganes de donar una empenta al grup”.

Edicions locals