Vallromanes, Vilanova i Montornès reclamen un autobús que connecti amb l'estació de Montmeló

les regidores de Mobilitat dels tres consistoris ja han iniciat converses amb l'AMTU per tirar endavant el projecte

Societat

Montornès del Vallès, Vallromanes, Vilanova del Vallès

Els ajuntaments de Vallromanes, Vilanova i Montornès estudien implantar un servei d’autobús que connecti aquestes tres poblacions amb l’estació de tren de Montmeló, des d'on la tarificació per accedir a Barcelona amb tren és més barata que fer-ho des de Granollers.

Les regidores de Mobilitat dels ajuntaments de Vallromanes, Mariluz Muñoz; de Vilanova del Vallès, Sandra Álvarez; i de Montornès del Vallès, M. Rosa Vinyallonga, s’han reunit amb l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) i amb l’equip consultor Jordi Singla-JS per començar a elaborar l’estudi que servirà per posar en funcionament un autobús que passi per les tres localitats i les connecti amb l’estació ferroviària de Montmeló.

D’aquesta manera, els veïns de Vallromanes que vulguin viatjar en tren en direcció a Barcelona no hauran de desplaçar-se fins a l’estació de tren de Granollers. Des de la capital del Vallès Oriental, l’accés a Barcelona es fa amb un tiquet de 3 zones tarifàries, mentre que des de Montmeló el tiquet és de 2 zones.

La proposta és que l’autobús iniciï el seu recorregut a Vallromanes, passi per Vilanova del Vallès i Montornès del Vallès i finalitzi a l’estació de tren de Montmeló.

Aquesta iniciativa pretén donar resposta a la demanda dels veïns de Vallromanes per millorar la connexió amb les línies de tren en direcció a Barcelona en dies feiners per motius d’estudi i de feina. Actualment, Vallromanes no disposa de cap connexió amb l’estació de Montmeló.

Edicions locals