El granollerí David Bassa es perfila com a cap d'informatius de TV3

El president del Grup Ramon Barnils va treballar als serveis informatius de Televisió de Catalunya i als espais 'La Nit al Dia' i 'Àgora'

Societat

Granollers

El periodista granollerí David Bassa podria ser el nou cap d’informatius de TV3, en substitució de Jaume Peral, que ha ocupat el càrrec des de maig de 2012. La direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha ofert el càrrec al periodista, que de moment no ha donat una resposta.

Segons el diari Ara, Bassa hauria posat com a requisit per acceptar la proposta “poder treballar amb condicions d’independència, tenir llibertat d’acció i capacitat d’organitzar l’equip”.

David Bassa (Granollers, 1971), president del Grup Ramon Barnils, va iniciar la seva trajectòria a El 9 Nou. Va passar després per TVE abans d’arribar als serveis informatius de TV3 (i als espais La Nit al Dia i Àgora), i actualment a Catalunya Ràdio. És autor de vuit llibres d’assaig. Ha col·laborat a El Temps i Sàpiens, i ha dirigit dos documentals: Memòria de l’infern i Terra Lliure, punt final.

Edicions locals