El Fraikin Granollers es conjura per al segon partit a Dinamarca

El partit tindrà lloc el dissabte contra l'Aalborg després de perdre fa una setmana contra el Dinamo de Bucarest

Esports

Granollers

La derrota dolorosa contra el Dinamo de Bucarest, al primer partit de la fase de grups de la Copa EHF, ha donat un toc d’atenció al Fraikin Granollers. La plantilla es conjura per guanyar el segon partit contra l’Aalborg, a Dinamarca, aquest dissabte (15 h).

L’autocrítica va ser la tònica general després del partit contra els romanesos. “Crec que hem d’aprendre dels errors i mai podem donar per guanyat un partit massa d’hora i l’hem de lluitar fins al final”, va dir el jugador Ferran Solé. També, l’entrenador, Carlos Viver, apuntava: “Hem tingut moltes errades i accions clares. Fins a 16 errors de llançament”. L’Aalborg va perdre el primer partit contra el Magdeburg (25-19) i és el darrer classificat.

Victòria contra el Puerto Sagunto
El Fraikin BM Granollers s'ha consolidat al tercer lloc de la lliga Asobal després de la treballada victòria contra el Puerto Sagunto (36-40) el dimecres. El partit va necessitar d'un desgast físic considerable, tot i que va ser una victòria doble pels dos punts i la pujada de moral, abans del partit de Copa EHF. 

Edicions locals