La Diputació arranja a Cardedeu la cruïlla de la BV-5108 amb Pau Casals i Eduard Corbella

L'actuació pretén millorar la visibilitat dels passos de vianants i reduir la velocitat dels vehicles

Societat

Cardedeu

Aquesta setmana la Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de millora de la seguretat viària a la cruïlla de la carretera BV-5108 amb al carrer de Pau Casals i l'avinguda Eduard Corbella de Cardedeu. L'actuació pretén millorar les condicions de seguretat de la cruïlla amb la millora de la visibilitat dels passos de vianants i amb la reducció de la velocitat dels vehicles.

Actualment, aquesta cruïlla està regulada mitjançant semàfors i els vehicles poden fer tots els moviments de gir a dreta i esquerra. El fet que tant els semàfors com els passos de vianants es troben allunyats de la cruïlla, dificulta als conductors que puguin veure els vianants quan creuen mentre giren.

També s'ha detectat que el pas de vianants de la carretera no té els semàfors per a vianants corresponents, fet que suposa un risc d'accidentalitat a la cruïlla.

Per tot plegat, l’actuació suposarà modificar la configuració de la cruïlla mitjançant l'ampliació de les voreres, l'estretament dels carrils de circulació i l'aproximació dels semàfors i dels passos de vianants. També es completarà la semaforització del pas de vianants de la travesseres en el tram de doble sentit.

L’actuació, que té un pressupost de 59.314 euros i un termini d'execució de dos mesos.

Edicions locals