Endesa reforça la xarxa elèctrica de mitjana tensió a Llinars

La companyia treballa en la millora del servei a Llinars, Sant Esteve de Palautordera, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor

Societat

Llinars del Vallès, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor

Endesa ha renovat una línia aèria de mitjana tensió a 25 kV a Llinars del Vallès, unes obres que han consistit en l’eliminació d’un tram de xarxa aèria per substituir-lo per un nou traçat, també aeri. L’objectiu és millorar el servei als 3.800 clients d’aquest municipi i dels de Sant Esteve de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor, i de retruc, dotar les instal·lacions de les últimes innovacions. 

Per a la renovació de la xarxa, primer s’ha desmuntat l’antic tram de línia, de 225 metres, i s’han retirat els pals tant de fusta com metàl·lics que hi havia. Després s’ha instal·lat el nou traçat aeri, de 205 metres, i s’hi han col·locat nous suports de menors dimensions i aïlladors polimèrics més lleugers i més resistents a les inclemències meteorològiques –com la calamarsa, les pedregades, o les descàrregues de llamps– o el vandalisme.

Els treballs, en els quals Endesa ha invertit 21.000 euros, formen part del conjunt d’actuacions que la companyia du a terme al Vallès Oriental per reforçar la xarxa i assegurar el bon funcionament del servei.

Edicions locals