A presó un veí de Granollers per 18 robatoris en un càmping de Vallgorguina

L'home, de 36 anys, té cinc antecedents policials per robatoris amb força

Societat

Granollers, Vallgorguina

Divendres ingressava a presó un veí de Granollers, de 36 anys i nacionalitat senegalesa, com a presumpte autor de 18 robatoris amb força produïts en un mateix càmping de Vallgorguina, entre principis de novembre i fins a finals de desembre de l'any passat.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers el van detenir dijous passat. L'autor dels robatoris accedia a les cases modulars situades dins del càmping, tot forçant una de les finestres.

El 23 de desembre una Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Celoni va identificar un home que havia estat retingut per uns vigilats municipals a la població de Vallgorguina. L’home havia despertat les sospites dels vigilants, ja que anava carregat amb dos televisors, unes bambes, una bossa plena de retalls de coure i auriculars per escoltar música.

Poques hores desprès el responsable d’un càmping de Vallgorguina va trucar els mossos per informar-los que havien entrat a robar en diversos mòduls. A més, alguns dels objectes robats corresponien amb els que duia l’home que havia estat identificat unes hores abans.

El Grup de Domicilis de la Unitat d’Investigació de Granollers va trobar evidències que permetien relacionar l’home identificat amb 18 robatoris amb força en el mateix càmping. El sospitós repetia la mateixa pauta de comportament a l’hora de cometre els robatoris i ja no va haver-n’hi més després de ser identificat.

El 18 de febrer els investigadors van organitzar un dispositiu per tal de localitzar el presumpte autor dels fets, ja que l’home no tenia un domicili conegut, tot i que sí sabien per on acostumava a moure’s. Finalment, els mossos van localitzar-lo i detenir-lo a les Franqueses.

L’home, amb cinc antecedents policials per robatoris amb força, va passar a disposició judicial divendres i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Edicions locals