La FCF valorarà adoptar la campanya 'Zero insults' als equips sèniors

El directiu Joan Sayós informa de la bona acollida de la iniciativa al futbol base

Esports

Aiguafreda, Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, les Franqueses, la Garriga, Granollers, Gualba, La Llagosta, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, Roca del Vallès, la, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra, Sant Antoni de Vilamajor, Vilanova del Vallès, Santa Maria de Martorelles

Des de la temporada passada, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va impulsar la campanya Joc Net que obliga els jugadors dels equips sèniors a sortir plegats al camp amb una pancarta demanant respecte. L’acollida de la iniciativa ha estat positiva per la FCF i aquesta mateixa valoració és comparteix amb la campanya dirigida des de fa uns dies al futbol base.

Per aquest motiu, la FCF, segons ha avançat a l’ARA GRANOLLERS, podria aplicar la mesura al futbol amateur. “Hem d’acabar de valorar com va la campanya de futbol base, però fins ara és positiva i estem contents. Per què no s’hauria d’aturar un partit amateur per insults?”, es pregunta el directiu de la FCF i coordinador del Vallès Oriental, Maresme i Osona, Joan Sayós, i afegeix: “encara s’ha d’acabar de valorar, però és una opció”.

El directiu adverteix que ja hi ha dues entitats del Vallès Oriental que darrerament han prohibit l’entrada d’aficionats seus per mal comportament. “La FCF posa la normativa, i esperem que els clubs identifiquin si hi ha conductes incíviques, i posin remei”. De tot plegat, el directiu admet que “el futbol és passional, i fins i tot massa competitiu, però hem de ser conscient que tot té un moment”.

Edicions locals