El centre de Corró d'Avall tindrà una nova zona residencial

El ple de les Franqueses aprova la reconversió d'unes parcel·les industrials en residencials

Societat

les Franqueses

El ple municipal de les Franqueses va aprovar una proposta de reconversió d'unes parcel·les industrials al centre de Corró d'Avall en zona residencial. L'objectiu, segons va exposar el regidor d'Urbanisme, és transformar aquesta zona en una àrea residencial per evitar que al centre del poble s’hi ubiquin indústries. 


Les parcel·les afectades –anomenades UA21 A i UA21 B i que fins ara tenien la qualificació de sòl industrial– estan ubicades entre la carretera de Cànoves, el carrer Sant Joaquim, el carrer Verge de Montserrat i el carrer Sant Antoni. A més, el govern municipal preveu que el carrer de Sant Antoni –actualment sense sortida– enllaci amb la carretera de Cànoves i el carrer Sant Josep. 

La proposta aprovada al ple farà que a partir d'ara no s’atorguin més llicències de parcel·lació de terrenys, edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets en aquest espai.

Aquest punt va aprovar-se amb els vots favorables de tots els regidors tret de l’abstenció d’Imaginem les Franqueses en Comú, que va demanar que es tinguin en compte les petites empreses que hi ha actualment a la zona. Imaginem també va exigir una revisió del Pla General d’Ordenació Urbana per definir quin model de municipi es vol i es deixin de posar “pedaços” quan convé. 

Edicions locals