Francesc Colomé incorpora el regidor del PP, Javier Álvarez, al govern municipal

El popular Javier Álvarez ja formava part del govern en l'anterior mandat

Política

les Franqueses

El regidor del Partit Popular, Javier Álvarez, ha entrat a formar part del govern de l’Ajuntament de les Franqueses. El regidor serà el 5è tinent d'alcalde i dirigirà l’àrea de Dinamització Econòmica, on substituirà el regidor Ferran Jiménez. També serà membre de la Junta de Govern Local en lloc de Moisés Torres.

L’equip de govern de les Franqueses, format únicament pels sis regidors de Convergència i Demòcrates, afegeix un nou regidor, el representant del Partit Popular Javier Álvarez. Álvarez ja va ser un dels integrants del govern multicolor del mandat anterior, i l'objectiu, segons l'alcalde Francesc Colomé, és que el regidor popular pugui continuar desenvolupant els projectes que ja va iniciar en l'anterior mandat. 

Malgrat aquesta incorporació, el govern continuarà en minoria amb set regidors (CDC i PP), mentre que a l'oposició n'hi haurà deu (4 d’Imaginem les Franqueses en Comú; 3 del PSC; 2 d'ERC; i 1 de CpF.

Per la seva banda, el regidor Ferran Jiménez, que continua dirigint les àrees de Polítiques Socials, Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals i és primer tinent d’alcalde, ara també ocuparà el lloc de portaveu del grup polític Convergència i Demòcrates, fins ara a càrrec de l’alcalde.

A més, properament es crearà un Consell Econòmic i Social del qual Jiménez en serà el president. Aquest òrgan estarà format per experts de diferents àmbits i tindrà per objectiu generar riquesa i ocupació al municipi. 

Edicions locals