Carmen Sánchez i Íngrid Andrés freguen el metall als 200 metres de l'estatal absolut

Artur Bossy i Patrícia Purificación completen la representació vallesana a Madrid del cap de setmana

Esports

Cànoves i Samalús, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Parets del Vallès

Carmen Sánchez, de Mollet, i Íngrid Andrés, de Parets, van fregar el metall al Campionat d'Espanya absolut d'atletisme en pista coberta als 200 metres llisos. Totes dues atletes baixvallesanes, vinculades al FC Barcelona, van quedar quarta i cinquena, respectivament. 

Carmen Sánchez es va quedar a una dècima del metall de bronze en la final. La molletana havia aconseguit a la semifinal el tercer millor registre i el millor crono de la seva sèrie amb 24,24 segons, que es converteix en la seva millor marca personal. En la final, Sánchez va repetir la seva millor marca personal, però no va ser suficient per penjar-se una medalla, ja que en la tercera classificada, Paloma Díez (Playas de Castellón) va ser més ràpida amb un temps de 24,15 segons, sent la seva millor marca personal. Les dues primeres classificades van baixar dels 24 segons: Nana Jacob (23,71) i Lara Pérez (23,78), primera i segona respectivament. 

Pel que fa a Íngrid Andrés, encara en etapa júnior amb 19 anys, es va plantar en la final amb la seva millor marca personal, 24,49 segons. L'atleta paretana, que tan sols una setmana abans havia estat campiona catalana als 200 metres llisos júnior, es veia en la final amb opcions de competir per a les medalles. En la final, Andrés va fer un registre amb una dècima més però va signar un meritori cinquè lloc. El proper campionat d'Andrés tindrà lloc al 19 de març a l'estatal júnior a Sabadell.

Als 200 metres llisos també va prendre part Patrícia Purificación, de l'Atletisme Montornès, que es va quedar a la primera eliminatòria del campionat amb un temps de 25,72 segons. D'altra banda, als 3.000 metres llisos Artur Bossy (FC Barcelona), de Cànoves i Samalús, que va quedar al 10è lloc i a 11 segons del tercer lloc.

Edicions locals