Ponent mostra la faceta més feminista amb l’obra ‘Mulliers’

L'obra es representarà dissabte (21 h) i diumenge (19 h)

Cultura

Granollers

Després de la celebració amb poesia del Dia Internacional de les Dones, el Teatre de Ponent de Granollers ofereix dissabte (21 h) i diumenge (19 h) l’espectacle Mulliers de la companyia Endinsart per tancar el cicle Amb veu de dona.

La història situa l’espectador en un futur llunyà on representa que fa més de 300 anys que el cromosoma Y ja no existeix, és a dir, que l’home no existeix. Després de passar per un caos total, un govern autoritari estableix la pau, amb un gran cost de llibertat per a la societat, composta únicament per dones. La societat està plantejada per a què no hi hagi més guerres i esperen que neixi un nen per recuperar el cromosoma Y en l’ADN humà, amb l’ajuda del banc d’esperma que encara conserven.

Les quatre actrius de la companyia (Maria Bosom, Cristina Casanova, Paula Fernández-Pacheco i Clàudia Font) presenten un drama futurista en què la decisió d’una persona pot tenir el pes suficient per remoure tota una societat i la incomprensió que pateix l’individu es desvia de la direcció prevista.

Edicions locals