L'Ametlla acull aquest diumenge una nova edició del Mercat Boig

Aquesta serà la primera edició d'hivern del mercat, i comptarà amb una setantena de parades

Cultura

Ametlla del Vallès

El parc de Maria Lluïsa de l'Ametlla acollirà aquest diumenge al matí una nova edició de l'anomenat Mercat Boig, un mercat de venda i intercanvi de serveis i productes de segona mà i usats amb una setantena de parades. Aquesta nova edició –la 15a– és la primera que s'organitza en els mesos d'hivern, després de les que tradicionalment es fan a la primavera i la tardor.  

Des que fa vuit anys es va fer la primera edició del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, aquest esdeveniment no ha parat de créixer fins a consolidar-se com un dels mercats de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i de serveis més importants de la comarca.

Per aquest motiu, les regidories de Comerç i Consum de l'Ajuntament de l'Ametlla han decidit incrementar-ne el nombre d’edicions i afegir-ne una a finals de l’hivern.

Així, a les ja habituals edicions de primavera (maig/juny) i tardor (octubre), a partir d’ara s’hi afegirà l’edició d’hivern, que enguany es farà aquest diumenge, 13 de març, i que comptarà amb una setantena de parades que s'ubicaran al parc de Maria Lluïsa, de les 10 a les 14 h.

El Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès és un mercat de venda i d'intercanvi de productes de segona mà i d'intercanvi de serveis que, amb un to festiu, intenta fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

Edicions locals