El Circ Cric presenta el seu 7è Festival amb música i moltes acrobàcies

Una trentena d'actuacions tindran lloc del 26 de març al 26 de juny

Cultura

Sant Esteve de Palautordera

Una primavera més, el Circ Cric presenta una àmplia varietat de propostes en què el circ i la música en seran protagonistes, englobades al 7è Festival del Circ Cric. L'ànima del circ, el pallasso Tortell Poltrona, presentarà una nova producció Grinyols en què uns personatges que vénen de la muntanya màgica de les ametistes crearan, amb ell, tot un conjunt de filigranes per sorprendre petits i grans.

L'espectacle es representarà una desena de vegades, repartides durant els tres mesos del festival que iniciarà el 26 de març, amb l'actuació de Guillem Albà & The All in Orchestra que portaran l'espectacle Marabunta, i clourà el 26 de juny.

Durant aquests mesos, el circ s'omplirà d'un batibull d'actuacions i la música també hi tindrà un paper destacat amb les actuacions de La Troba Kung-Fú, el Quartet Mélt (guanyadors de la darrera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day) o l'espectacle que protagonitzaran el músic Albert Pla amb el mateix Poltrona.

Tampoc hi faltarà el conegut Festival de Pallasses que enguany comptarà amb l'actriu i pallasa Sílvia Abril.Les bombolles de Pep Bou, les marionetes de Jordi Bertran i la gràcia de Tortell Poltrona agafaran forma a l'espectacle Bombolles de Pallassos i Titelles.

I per commemorar el Dia Mundial del Circ, el 17 d'abril, durant tot el dia i conduït pel mestre de cerimònies Pep Callau, hi haurà una Fira d'espectacles i activitats dedicada al món dels Funàmbuls i es faran tallers, passejades pel bosc, presentació del llibre Funàmbulus i moltes altres activitats.

Per a més informació, podeu consultar la programació completa aquí

Edicions locals