La franquesina Aina Berbel, convocada amb la sub-19 d'Espanya

La jugadora del vòlei formada a l'AE Carles Vallbona, cedida al Sant Cugat, aspira a disputar la fase prèvia de l'Europeu

Esports

les Franqueses, Granollers

Aina Berbel, de les Franqueses, ha estat convocada per la selecció espanyola de vòlei sub-19 per anar a una concentració del 19 al 26 de març Sòria. Berbel, que ara juga al DSV-Club Voleibol Sant Cugat però està cedida per l'AE Carles Vallbona, és estudiant de l'institut granollerí. 

Les 15 jugadores convocades pel seleccionador, José Miguel Serrano, faran una setmana d'entrenaments i, posteriorment, el tècnic farà la convocatòria de 12 jugadors per disputar un torneig bilateral a Suïssa. L'objectiu de l'equip estatal és preparar un bon grup de noies per disputar la fase prèvia de l'Europeu sub-19. "És la segona vegada que vaig a uns entrenaments de l'estatal sub-19, a l'estiu passat va ser la primera. Estic molt satisfeta i espero poder ser una de les 12 jugadores seleccionades", explica la jugadora Aina Berbel. El Campionat d'Europa tindrà lloc a Rovinj (Croàcia) entre el 31 de març i 4 d'abril.

La central franquesina, de 16 anys, és juvenil de primer any i una de les jugadores amb més pes de l'equip de Sant Cugat, que lluita per fer l'ascens a la Superlliga. "Aquesta és la meva segona temporada i estic molt satisfeta perquè estem lluitant per fer l'ascens a la Superlliga", admet Berbel. La franquesina es va formar des dels 8 anys fins a l'edat de cadet a la base de l'AE Carles Vallbona.

Edicions locals