El servei de bus de Cànoves a Cardedeu incorpora dues parades noves

Els Veïns de Can Volart i El Mirador del Montseny havien sol·licitat aquestes parades

Societat

Cànoves i Samalús

La junta de govern de Cànoves i Samalús va acordar, a finals de febrer, demanar a l’empresa Sagalés ampliar en dues les parades de la línia actual de bus entre Cànoves, Sant Pere de Vilamajori Cardedeu arran de les demandes d’alguns veïns dels nuclis de Can Volart i d'El Mirador del Montseny.

Aquestes dues noves parades, que actualment ja estan en funcionament i que s’indiquen amb un senyal vertical, no es desvien de la trajectòria aprovada en el seu dia, de manera que la seva instal·lació no ha comportat cap problema per l’empresa Sagalés ni per a la resta dels usuaris.

Les noves parades són dues i se situen l’una a la cantonada del carrer Girona i l’avinguda de Can Volart i l’altra a l’alçada dels números 262-263 del carrer de Sant Pere de Vilamajor.

L’equip de govern també està estudiant de plantejar a l’empresa Sagalés un reajustament de l’horari actual. D’una banda, segons l’Ajuntament, perquè cal guanyar el temps afegit, que és poc, en aquestes dues noves parades i, d’una altra, perquè segons els usuaris de la línia l’horari actual coincideix massa puntualment amb l’horari de trens de l’estació de rodalies de Renfe de Cardedeu i moltes vegades no permet agafar el tren a temps.

Edicions locals