Mojinos Escozíos inicia la gira del seu 20è aniversari

Els primers concerts de celebració seran Terrassa, Gandia, Lliçà d'Amunt i l'Hospitalet de Llobregat

Cultura

La Llagosta, Mollet del Vallès

El grup baixvallesà Mojinos Escozíos celebra aquest 2016 vint anys a sobre els escenaris amb gairebé 1.500 concerts a l'esquena i 15 discos editats, dels quals s'han venut més de dos milions de còpies. Per celebrar-ho han preparat una gira que els portarà a més de 40 escenaris de tot l'Estat.

Per celebrar aquest 20è aniversari, Mojinos Escozíos començarà la gira 20 Años Escozíos. La gira començarà divendres que ve, 18 de març, amb un concert a Terrassa, una actuació a la qual seguiran més de 40 espectacles programats en escenaris de tot l'Estat i en què els Mojinos oferiran el seu millor repertori de rock, ironia i humor. 

Així, els primers concerts d'aquesta gira seran divendres que ve a la sala Faktoria de Terrassa, el dia 27 a Gandia, l'1 d'abril a l'Ateneu de Lliçà d'Amunt i el dia 2 d'abril a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. 
 
Mojinos Escozíos –el Chicho, el Puto, el Sevilla, Vidalito i Zippy– va néixer el 1996 i des de llavors ha fet gairebé 1.500 concerts i ha editat 15 discos, dels quals n'ha venut més de dos milions de còpies. Durant 20 anys a primera línia, el grup ha editat un disc pràcticament cada any, ha consolidat un bon nombre de fans i ha recollit discos d'Or i de Platí.

A més, els directes dels Mojinos Escozíos han arribat a tot tipus de públics i edats. Han barrejat el rock amb la ironia i l'humor fins al punt de convertir-se en un dels grups més transgressors i amb una de les carreres més estables del panorama musical espanyol, una trajectòria que han aconseguit a partir de la creativitat, l'humor i la innovació. 

Entre els molts temes que durant aquests anys han assolit gran popularitat hi ha Pastilla de jabón, Que güeno que estoy o Musho gay.

Edicions locals