Tres bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor reben la Medalla d’Honor

El Departament d'Interior reconeix l'excepcionalitat del cas que van atendre el febrer del 2015

Societat

Sant Antoni de Vilamajor

Tres bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor van rebre divendres passat la Medalla d’Honor dels Bombers de la Generalitat en reconeixement a l’atenció a un home que va tenir un accident de trànsit el mes de febrer del 2015 a l’Ametlla del Vallès.

Cada any, la Generalitat de Catalunya fa una entrega de medalles a tots els bombers que fan anys de servei, així com també es fan reconeixements i es lliuren medalles per actes de servei excepcionals.

Aquest és el cas de tres bombers voluntaris del parc de Sant Antoni de Vilamajor, José Manuel Ontiveros García, Gustavo Gómez Gallego i Marc Cerezo Ballbona. Els tres bombers del parc van rebre de mans del conseller d'Interior, Jordi Jané, la Medalla d'Honor per l'excepcionalitat del cas que van atenedre el febrer del 2015 a l'Ametlla del Vallès.

Els bombers, que estaven fora de servei en el moment dels fets, van atendre al ferit en l’accident, van aturar l'hemorràgia que patia a l’arteria femoral i van assistir l’home fins que van arribar els efectius del Servei d’Emergències Mèdiques.

Edicions locals