Els Catarres actuaran per primera vegada al Festival de Cap Roig

El trio vallesà compartirà cartell amb músics internacionals com Rod Stewart, The Corrs o Status Quo

Cultura

Aiguafreda

El trio d'Aiguafreda, els Catarres, actuarà el 8 d'agost al Festival de Cap Roig. Per primer cop, el Jan, l' Èric i la Roser, acompanyats de la banda, trepitjaran l'escenari gironí i presentaran el seu darrer treball Big bang.

El cartell del festival també reunirà els retornats Sopa de Cabra que presentaran el treball Cercles i el grup Manel que estan a punt de publicar el seu quart disc Jo competeixo que sortirà a la venda el 8 d'abril.

De la programació, l'organització destaca el concert de Rod Stewart que, amb més de 200 milions de discos venuts. La selecció internacional d'artistes també comptarà amb la llegendària banda de rock Status Quo, el guitarrista Santana, la banda irlandesa The Corrs, Richard Ashcroft o el duo d'indie noruec Kings of Convenience.

Dins el panorama musical espanyol, Amaral, Love of Lesbian i Manuel Carrasco trepitjaran per primera vegada l'escenari de Cap Roig i Rosario, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Melendi i Malú repetiran a Cap Roig. Alejandro Sanz tampoc faltarà a la cita musical.

El Festival comptarà també amb una nit solidària, amb la cantant Ainhoa Arteta i la programació infantil comptarà amb Tarzan El Musical i El Club Super 3 que presenta un nou espectacle únic amb motiu dels seus 25 anys.

Edicions locals